• Twitter
  • Facebook
  • Radio NOP

Van Hulzen krijgt mega-tv

18 juli 2013 11:48 Wie van exclusiviteit houdt is bij wit- en bruingoedzaak Euronics Van Hulzen aan de Graaf Florislaan 30 in Creil de komende weken aan het juiste adres.

Vanaf zaterdag 20 juli is daar namelijk vier weken lang een 84 inch megatelevisie van de Zuid-Koreaanse elektronicagigant LG Electronics te bewonderen. ‘Omgerekend is de beelddiagonaal maar liefst 213 centimeter!’, jubelt ondernemer Alex van Hulzen. ‘Een unicum in de polder dus.’

Demonstratie
Van Hulzen in Creil krijgt het toestel een maand ter demonstratie. ‘We gaan uitgebreid aan het publiek laten zien wat de tv allemaal kan. Want behalve dat het apparaat manshoog is, beschikt het ook over de laatste snufjes op gebied van beeld, geluid en smart-tv’, legt van Hulzen uit.

Zo is de tv een zogenoemde ‘4k-televisie’. Dat wil zeggen dat het scherm beelden kan produceren die vier keer zo scherp zijn als Full HD. ‘Al vanaf vier meter afstand zit je naar een haarscherp beeld te kijken. Bijzonder voor een televisie van deze omvang’, weet de ondernemer uit Creil.

Daarnaast heeft de mega-tv een volwaardig speaker systeem met subwoofer ingebouwd: ‘Ook heel speciaal omdat een flatscreen met goed geluid niet vanzelfsprekend is.’

Gameavond

De komende vier weken is de 84 inch LG televisie doorlopend te bekijken in de zaak van Van Hulzen. Er zijn drie demoavonden: op 26 juli , 2 en 9 augustus. Op vrijdag 26 juli komt een specialist van LG hoogstpersoonlijk naar Creil om alle ins en outs van het toestel aan het publiek te demonstreren.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus last van Hulzen in Creil zelfs speciale ‘gamedagen’ in. Op de Playstation kunnen racefanaten zich dan onder het genot van een hapje en drankje wagen aan een paar rondjes Gran Turismo.

Van Hulzen wil nog kwijt dat de 84 inch tv ook te koop is voor ‘slechts’ een slordige 20.000 euro.

bron: www.denoordoostpolder.nl
Er zijn nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Je naam:
Je e-mailadres:
Je bericht:
Neem bovenstaande tekst over: